AboutAstăzi, în societatea modernă, oamenii, lucrează și se afundă în situații de adulți, până într-un moment în care apare dorința de a se elibera, de a se relaxa sau de a se dezvolta personal, iar ulterior prin căutare și depășirea unor situații de criză, cunoaștere și acceptare acestea se concretizează… ca și cum ar exista două lumi paralele: pe de o parte, o lume a dezvoltării, a individualizării, iar, pe de altă parte, o lume a schimbării . Un univers necunoscut, în care apar cuvinte precum ,,om ocupat”, ,,citire”, ,,schimbare”, ,,cărți”, ,,progres”.
Evoluția societății prezintă un progres neîncetat cu privire la dezvoltarea personală . A trecut ceva timp de când copiii, adolescenții, tinerii, adulții și bătrânii citeau doar acasă, la școală sau la un curs de formare sub îndrumarea unui profesor specializat pe un anumit domeniu sau la recomandarea unui părinte sau a unui prieten; acum, oricine dorește să citească și să se dezvolte o poate face prin intermediul canalelor de socializare, cursurilor online sau paginilor destinate citirii și dezvoltării.
De asemenea, au apărut noi orientări de clasificare a cititului. Toate aceste modificări le vom discuta pe acest blog. ( dezvoltarea unei afaceri, cititul, cărțile Usborne și cărțile în general, copiii, mobilizarea în timpul cititului, locul și experiența trăită, dar și viața curentă sau ceea ce se întâmplă cu persoana care dorește schimbare ). Vor fi prezentate cele mai noi date în materie de citit, scris, cărți, utilitate și termeni utilizați de profesioniști explicați pe înțelesul tuturor.
Numeroase sfaturi practice vă sunt propuse pentru a vă ușura viața de zi cu zi, în timpul cititului cărților Usborne sau de dezvoltare personală și după citire.
Acest blog este conceput de o asemenea manieră încât să vă ajute pe acest nou drum, în această nouă parte a existenței, atât de prețioasă și de excepțională.

Let’s make something together.