Autoacceptarea

Dacă așteptările și cererile celorlalți sunt importante pentru tine, iar ceea ce crezi tu despre tine nu este important, vei ajunge să trăiești la nesfârșit stări depresive și de anxietate.

Să nu blamăm categoria celorlalți oameni…și ei sunt importanți pe drumul nostru, însă este foarte important de la cine primești sfaturi și cui îți destăinui sufletul…

Un drum greșit pe care încep să meargă multe persoane este comparația și competiția. Se știe că programa din școala românească încurajează competiția și comparația, dar ca adult singura competiție este cu tine; să fii mai bun mâine ca astăzi, comparându-te cu tine cum ai fost anul trecut cu ceea ce poți face în anul acesta; să îți îmbunătățești anul acesta mai multe abilități. Astfel, vei începe să practici autoacceptarea și vei putea experimenta sentimentul fericirii dacă colaboreză autenticul sine cu lumea.

Viața în ani ți se pare lungă, dar toate lucrurile se fac la timpul lor. S-ar putea să o ratezi dacă mereu te judeci prin prisma parerilor celorlalți. Ai totul în tine doar că nu vezi! Dumnezeu ți-a dat totul!

Atitudinea ta negativă și distracțiile zilnice pe care le alegi sunt singurele care te împiedică să obții rezultate dorite. Tu ești singurul tău adversar.

Credința te ajută să îți înmulțești gândurile bune. Să crezi în Dumnezeu și în tine este prima poruncă.

 

2 gânduri despre ”Autoacceptarea

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s