Dăruiește

Să poți dărui la rândul tău este cea mai mare recompensă a vieții.

Poți fi un profesor pentru ceilalți și fără a avea la baza un curs de „Train the Trainer”. O modalitate de a face acest lucru, într-un mod extrem de natural, este prin simplul fapt de a fi. Suntem și ne manifestăm într-un anume fel și doar prin asta îi influențăm (în bine sau în mai puțin bine) pe ceilalți. Fie ca manifestăm luciditate atunci când suntem nervoși, fie că ne urmărim obiectivele cu o perseverență nemaintâlnită sau pur și simplu suntem în echilibru cu noi înșine, fiecare dintre noi poate fi un profesor pentru cei care simt că mai au câte ceva de învățat.

O altă modalitate simplă de a le fi celorlalți de folos este schimbul de experiență. De la un simplu comentariu până la dezvăluirea experiențelor de viață, orice poate conține un cât de mic sâmbure de ințelepciune ce poate schimba (câteodată) chiar radical viața sau parcursul profesional al cuiva. Oamenii se feresc să împărtășească teama ca altcineva va judeca cele povestite, teama de a fi ridicol, teama de a intra pe un tăram prea personal.

Dacă ai vreodată un impuls să le împărtășești și altora din experiența ta, fă-o! Urmăriți- vă instinctul! Aduce valoare și satisfacție tuturor!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s