Prezentare

Astăzi, în societatea modernă, oamenii, lucrează și se afundă în situații de adulți, până într-un moment în care apare dorința de a se elibera, de a se relaxa sau de a se dezvolta personal, iar ulterior prin căutare și depășirea unor situații de criză, cunoaștere și acceptare acestea se concretizează… ca și cum ar exista două lumi paralele: pe de o parte, o lume a dezvoltării, a individualizării, iar, pe de altă parte, o lume a schimbării . Un univers necunoscut, în care apar cuvinte precum ,,om ocupat”, ,,citire”, ,,schimbare”, ,,cărți”, ,,progres”.

Evoluția societății prezintă un progres neîncetat cu privire la dezvoltarea personală . A trecut ceva timp de când copiii, adolescenții, tinerii, adulții și bătrânii citeau doar acasă, la școală sau la un curs de formare sub îndrumarea unui profesor specializat pe un anumit domeniu sau la recomandarea unui părinte sau a unui prieten; acum, oricine dorește să citească și să se dezvolte o poate face prin intermediul canalelor de socializare, cursurilor online sau paginilor destinate citirii și dezvoltării.

De asemenea, au apărut noi orientări de clasificare a cititului. Toate aceste modificări le vom discuta pe acest blog. ( dezvoltarea unei afaceri, cititul, cărțile Usborne și cărțile în general, copiii, mobilizarea în timpul cititului, locul și experiența trăită, dar și viața curentă sau ceea ce se întâmplă cu persoana care dorește schimbare ). Vor fi prezentate cele mai noi date în materie de citit, scris, cărți, utilitate și termeni utilizați de profesioniști explicați pe înțelesul tuturor.

Numeroase sfaturi practice vă sunt propuse pentru a vă ușura viața de zi cu zi, în timpul cititului cărților Usborne și după citire.

Acest blog este conceput de o asemenea manieră încât să vă ajute pe acest nou drum, în această nouă parte a existenței, atât de prețioasă și de excepțională.

3 gânduri despre ”Prezentare

 1. anitanna zice:

  Buna dimineata cu multumiri!
  Perfect adevarat ,dar s-a comunicat la radio..cum ca s-ar putea sa cada si internetul tocmai datorita acestui fapt in aceasta perioada cat se sta mai mult casa…e prea mare afluxul celor care citesc online,si e posibil sa nu poata duce…
  dar,nu se stie cum si ce va mai fi ca de pareri suntem si tot in aceasta perioada asaltati mereu… ma refer la cele nu tocmai bune.
  Ar fi pacat sa cada si asta…oare ce ne vom face????
  Cu speranta de mai bine…
  O zi frumoasa!

  Apreciat de 1 persoană

  • DePe Usborne zice:

   Corect. Asa este. Vorbind strict despre situatia actuală pe care ati amintit-o in comentariu si plecând de la faptul că autoritățile ne îndeamnă să ne păstrăm calmul și pentru că suntem un popor curajos cu principii, valori, credințe si rațiune putem să avem curajul să anticipăm că vom trece împreună cu bine peste aceasta perioadă respectând regulile. Stai in casa! Spalat-te pe maini! Ai grija de imunitatea ta! Sprijină persoanele care au nevoie de ajutor! ( sunt multe, poate chiar pe strada unde locuiești) Ai grija de timpul tău, indiferent ca este vorba de aceasta perioadă sau de alta perioada! Investeste in tine! Greseste! Corecteaza-te! Cauta-ti modele! Simte! Traieste!
   Sa ne auzim cu bine sa putem împărtăși idei care fac Tara, orasul sau viata mai frumoasa! ❤

   Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s